Agenda

Dynamo organiseert vele diverse activiteiten voor zijn deelnemers. Zoals presentatieavonden en samenwerkingen met andere vestigingen en meer. Hieronder vind je een actueel overzicht.

Theaterbende: Art of Wonder 2019 editie


Wil jij toffe voorstellingen bezoeken? En een op maat gemaakte workshop volgen?

Art of Wonder; jeugdtheaterfestival voor alle leeftijden
Art of Wonder is een driedaags jeugdtheaterfestival in Assen. In het eerste weekend van juni zijn er door de hele binnenstad de meeste uiteenlopende voorstellingen te bezoeken. Op straat, op verrassingslocaties en in de Gouverneurstuin is er ruimte voor allerlei workshops, voorstellingen en belevingen.

De TDI-Theaterbende
De TDI-Theaterbende spot het hele jaar door toffe voorstellingen op festivals en in theaters. In combinatie met een bezoek aan een professionele voorstelling organiseren de theaterbendeleden een workshop, inleiding of rondleiding en een nagesprek. Speciaal voor Art of Wonder selecteert de TDI-Theaterbende een aantal gave voorstellingen die op het festival geprogrammeerd staan.

Meedoen?
Er zijn twee groepen, een groep voor 8-12 jaar en een groep voor 12+. Voor slechts € 12,50 krijg je niet alleen toegangskaartjes voor de geselecteerde voorstelling, maar ook een workshop en een aansluitende picknick. Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Mail ons dan op info@jtsdynamo.nl

Art of Wonder

Nieuwe theaterlessen

In oktober 2019 starten er weer theaterlessen in Assen, Beilen, Hoogeveen, Coevorden en Meppel. Binnenkort komen is het weer mogelijk je hier alvast voor op te geven.

Nieuws

  • Alle lessen voor dit seizoen lopen nu. Binnenkort worden de startdata voor het nieuwe seizoen in oktober bekend gemaakt!

Contact

telefoon

e-mail

adres

0592-795412

info@jtsdynamo.nl

Industrieweg 8

9403 AA Assen

Proefles volgen?

Wil je weten of Dynamo ook jouw plek kan worden? Geef je dan op voor een proefles!