Agenda

Dynamo organiseert vele diverse activiteiten voor zijn deelnemers. Zoals presentatieavonden en samenwerkingen met andere vestigingen en meer. Hieronder vind je een actueel overzicht.

Theaterbende: Art of Wonder 2019 editie


Wil jij toffe voorstellingen bezoeken? En een op maat gemaakte workshop volgen?

Art of Wonder; jeugdtheaterfestival voor alle leeftijden
Art of Wonder is een driedaags jeugdtheaterfestival in Assen. In het eerste weekend van juni zijn er door de hele binnenstad de meeste uiteenlopende voorstellingen te bezoeken. Op straat, op verrassingslocaties en in de Gouverneurstuin is er ruimte voor allerlei workshops, voorstellingen en belevingen.

De TDI-Theaterbende
Ook dit jaar organiseert Jeugdtheaterschool Dynamo weer speciale VIP-routes voor de TDI-Theaterbende voor kinderen vanaf 8 jaar en jongeren tot 18 jaar. Als je mee wilt doen: houdt zaterdag 1 juni dan alvast vrij in je agenda.

Wat gaan we doen?
Speciaal voor de TDI-Theaterbende stelt de artistiek leider van ‘Art of Wonder’ Frederieke Vermeulen een VIP-route samen. Deze route gaat op zaterdag 1 juni over het festivalterrein en dwars door de stad. Je wordt als VIP behandeld. Je gaat maar liefst drie verschillende voorstellingen bezoeken. Je krijgt een workshop ‘theater kijken’ en met de andere deelnemers ga je picknicken op het festivalterrein. Uiteindelijk besluit je mee welk gezelschap van jou de “Verwonder-waardering” zal ontvangen. Uiteraard ben je als Theaterbendelid uitgenodigd voor het slotfeest op zondag 2 juni in de Gouverneurstuin, waar de "Verwonder-waardering" wordt uitgereikt.

Meedoen?
Er zullen twee verschillende groepen worden samengesteld. Een groep voor 8-12 jaar en een groep voor 12+. Beide volgen een op de leeftijd toegespitste route. De kosten voor het geheel inclusief workshop, toegangskaartjes en picknick is slechts 12,50 euro Meld je aan via het inschrijfformulier. Nog vragen? Mail ons dan op info@jtsdynamo.nl

Art of Wonder

Nieuwe theaterlessen

In oktober 2019 starten er weer theaterlessen in Assen, Beilen, Hoogeveen, Coevorden en Meppel. Binnenkort komen is het weer mogelijk je hier alvast voor op te geven.

Nieuws

  • Alle lessen voor dit seizoen lopen nu. Binnenkort worden de startdata voor het nieuwe seizoen in oktober bekend gemaakt!

Contact

telefoon

e-mail

adres

0592-795412

info@jtsdynamo.nl

Industrieweg 8

9403 AA Assen

Proefles volgen?

Wil je weten of Dynamo ook jouw plek kan worden? Geef je dan op voor een proefles!